Ingrediente
50g branza Roquefort,
oregano
,
150g smantana lichida ,
piper,
3-4 catei de usturoi,
500g
ciuperci
,
sare,
apa,
lapte,
malai
Metoda de preparare
Se face o mamaliga mai moale din lapte, apa si sare, in cantitati
egale, se adauga malaiul, iar la sfarsit o bucata buna de unt. Se pune
intr-o tava cam 2-3 cm grosime, se niveleaza cu o spatula si se lasa la
racit 30 min.
Taiem mamaliga in patrate de 8-10 cm, o pudram cu putina faina si o punem pe grilul incins care a fost uns in prealabil. O coacem 2 minute pe fiecare parte.
Separat, pregatim ciupercile de padure (putem folosi si ciuperci normale), avem nevoie de 500 gr de ciuperci, 3-4 catei de usturoi, putin oregano, sare, piper.
Tragem totul la tigaie pana se inmoaie bine ciupercile, iar la sfarsit adaugam smantana lichida si branza Roquefort. Dam in cateva clocote si este gata. Asezam pe farfurie mamaliguta coapta, deasupra ciupercile pe care le asezonam cu patrunjel verde tocat.
Taiem mamaliga in patrate de 8-10 cm, o pudram cu putina faina si o punem pe grilul incins care a fost uns in prealabil. O coacem 2 minute pe fiecare parte.
Separat, pregatim ciupercile de padure (putem folosi si ciuperci normale), avem nevoie de 500 gr de ciuperci, 3-4 catei de usturoi, putin oregano, sare, piper.
Tragem totul la tigaie pana se inmoaie bine ciupercile, iar la sfarsit adaugam smantana lichida si branza Roquefort. Dam in cateva clocote si este gata. Asezam pe farfurie mamaliguta coapta, deasupra ciupercile pe care le asezonam cu patrunjel verde tocat.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.