Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » , » Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata

 
Se spune din strămoşi că este bine să începem anul nou cu ceva dulce pentru ca întregul an să fie plin cu fericire şi voie bună, un an în care să-i avem mereu pe cei dragi lângă noi, cu care să împărţim reţete culinare delicioase.
 
Noi vă propunem un desert cu ciocolată, preferata multora dintre noi, pentru a ne bucura împreună de momentele dulci ale vieţii!

   Fursecuri cu ciocolată



Ingrediente:
140g de fistic
250g de zahăr pudră
2 ouă albe

Crema:
100g de brânză dulce

25g de ciocolată neagră 70%
 
Mod de preparare:

Amestecăm fisticul împreună cu 25g din zahărul glazurat într-un robot de bucătărie până capătă o consistenţă fină. Apoi turnăm compoziţia într-un vas mare şi adăugăm încă 175g de zahăr pudră.
Batem albuşurile de ou până se întăresc, adăugăm 50g de zahăr pudră şi continuăm să batem până ce compoziţia devine densă şi omogenă. Turnăm acest amestec peste crema de fistic, punem toată compoziţia într-un săculeţ de decorat cu o deschidere de 1cm şi aşezăm compoziţia în fursecuri mici de mărimea unei nuci, la distanţă una de alta.
Le lăsăm să se usuce timp de 30 de minute, pe urmă le coacem timp de 12-15 minute până cresc. Le răcim pe o hârtie de pergament.
Batem crema de brânză cu ciocolată şi-o punem între fursecuri.
 
Poftă bună!

SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO