Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Bors scazut ca la tara

Ingrediente:

3-4 bucati mari de varza murata;
5-6 cartofi mari;
1-2kg costite de porc (sau carne pe os);
2 morcovi mari;
3 linguri de pasta de rosii sau sos de rosii;
frunze de dafin;
piper negru boabe;
1-2 cepe.

 

Descriere:

Vestitul bors scazut . Sant mai multe metode de preparare, v-o prezint pe cea facuta la noi , adica pe la nordul Moldovei.Va asteptam si cu alte variante ale retetei...
 
P1063614
 
Cartofii si ceapa se curata si se spala bine.
Multi pregatesc borsul scazut fara cartofi, adica la dorinta fiecarui, mi-e mult mai mult imi place cu...
 
P1063615
 
Facem rost si de varza murata. In cazul care varza e prea sarata, se pune in apa calduta pentru 1 ora. Daca nu e prea sarata, atunci o puneti fara spalare si nu sarati deloc .
 
P1063625
 
Se pregatesc si morcovii , care se taie in rondele.
 
P1063616
 
Varza se taie dupa dorinta, in partile noastre se pun bucati cit mai mari.
 
P1063617
 
Se ia o cratita mai mare in care se aseaza jumatate din varza.
 
P1063620
 
Se aseaza apoi carnea , care a fost spalata bine.
 
P1063622
 
Urmeaza apoi varza ramasa, cartofii, morcovul, frunzele de dafin si boabele de piper negru si pasta de rosii, eu am folosit-o pe cea preparata de mine pentru iarna.
 
P1063626
 
Peste se adauga apa fiarta pana se intrevede printre legume.
Se pune cratita la foc mic si se pune capacul timp de o ora jumatate sau doua.
 
P1063637
 
In final obtinem asa o gustosenie...
 
P1063633
 
Pofta mare !!!
SHARE

About speedolino

1 comments :

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO