Ingrediente :
310 gr morcov;90 gr nuci;
60 gr răchiţele uscate;
150 gr făină;
10 gr praf de copt;
vanilie sau coajă de portocală;
3 ouă;
125 ml ulei;
250 gr zahăr brun;
zahăr pudră pentru ornat.
O tartă minunată cu vitamine...
Morcovul se dă prin minitocător împreună cu nucile.
Gălbenuşurile se bat cu zahărul brun,se adaugă în jet uleiul,vanilia.
La masa de ouă se adaugă morcovul tocat şi făina amestecată cu praful de copt.Se omogenizează.
Se adaugă răchiţelele.
Urmează albuşurile bătute spumă tare. Se omogenizează cu mişcări uşoare de jos în sus.
Se toarnă în tava tapetată cu hartie de copt.
Se coace în cuptorul preîncălzit la 175 grade,timp de 40+60 minute.Faceţi testul cu scobitoarea.
Se orneaza cu zahăr pudră.
Şi o secţiune...ca să aveţi poftă...
Spor la treabă!
Spor la treabă!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.