© RawCoco
Ingrediente (4 bucăți)
Pentru umplutură:
40 g |
ardei roșu |
40 g |
castravete |
40 g |
varză roșie |
40 g |
morcov |
Pentru dressing:
100 ml |
lapte de migdale |
5 g |
ghimbir |
1 linguriță |
miere |
1 lingură |
sos soia |
Alte ingrediente:
2 |
foi de orez |
Valori nutritive
(Per porție)
·
46.4/194
kcal / kJ
·
9.4g
carbo-hidrați
·
1.7g
proteine
·
0.2g
grăsimi
Util
·
Ghimbirul conține
calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrați, fibre
alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C și E. Are un efect analgezic și
antitermic.
·
Ghimbirul este un bun
remediu în răceli deoarece calmează inflamațiile gâtului, răgușeala, ajută la
eliminarea mucozităților și descongestionează căile respiratorii.
·
De asemenea, are un
puternic efect calmant pentru durerile abdominale.
·
Ajută digestia,
elimină gazele intestinale și reglează pofta de mâncare.
Preparare
1
Se taie julien ardeiul roșu, castravetele, morcovul, varza roşie și se împart în 4 cantități egale.
2
Se așază foaia de orez pe un tocător și, cu ajutorul unei spatule sau pensule, se umezește cu apă caldă.
3
Când foaia de orez devine transparentă și flexibilă se taie în 2 jumătăţi egale.
4
Se așază legumele pe centrul fiecărei foi de orez create.
5
Se rulează fiecare foaie în parte până când sunt cuprinse complet legumele.
6
Pentru obținerea dressingului, se mixează laptele de migdale, ghimbirul, sosul de soia și mierea.
7
Dressingul se toarnă peste pachețele înainte de servire.
8
Modalitate de consum
și păstrare: Se lasă 30 de minute la frigider după care rulourile se pot
consuma. Se pot păstra 2-3 zile în frigider.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.