Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Pachețele de primăvară raw vegan

 

© RawCoco

Ingrediente (4 bucăți)

Pentru umplutură:

40 g

ardei roșu

40 g

castravete

40 g

varză roșie

40 g

morcov

Pentru dressing:

100 ml

lapte de migdale

5 g

ghimbir

1 linguriță

miere

1 lingură

sos soia

Alte ingrediente:

2

foi de orez


Valori nutritive

 (Per porție)

·         46.4/​194

kcal / kJ

·         9.4g

carbo-hidrați

·         1.7g

proteine

·         0.2g

grăsimi

 


Util

·         Ghimbirul conține calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrați, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C și E. Are un efect analgezic și antitermic.

 

·         Ghimbirul este un bun remediu în răceli deoarece calmează inflamațiile gâtului, răgușeala, ajută la eliminarea mucozităților și descongestionează căile respiratorii.

 

·         De asemenea, are un puternic efect calmant pentru durerile abdominale.

 

·         Ajută digestia, elimină gazele intestinale și reglează pofta de mâncare.


Preparare

1

Se taie julien ardeiul roșu, castravetele, morcovul, varza roşie și se împart în 4 cantități egale.

2

Se așază foaia de orez pe un tocător și, cu ajutorul unei spatule sau pensule, se umezește cu apă caldă.

3

Când foaia de orez devine transparentă și flexibilă se taie în 2 jumătăţi egale.

4

Se așază legumele pe centrul fiecărei foi de orez create.

5

Se rulează fiecare foaie în parte până când sunt cuprinse complet legumele.

6

Pentru obținerea dressingului, se mixează laptele de migdale, ghimbirul, sosul de soia și mierea.

7

Dressingul se toarnă peste pachețele înainte de servire.

8

Modalitate de consum și păstrare: Se lasă 30 de minute la frigider după care rulourile se pot consuma. Se pot păstra 2-3 zile în frigider.

 



SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO