⏰ 30 min
Ingrediente
300 g Biscuiti
480 g Ciocolata cu lapte
500 g Branza mascarpone
6 linguri Lapte condensat
2 bucati Coaja de portocala
2 plicuri Zahar vanilat
800 ml Frisca lichida
60 g Zahar pudra
2 plicuri Gelatina alimentara
200 g Biscuiti
400 ml Cafea
DECOR
6 linguri Cacao
4 bucati Macarons
30 g Coacaze
negre
(frunze)
Mod de preparare
Ciocolata cu lapte o topiti la baie de aburi. Maruntiti
biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie. Apoiadaugati ciocolata topita
peste biscuitii maruntii si amestecati bine compozitia.
Puneti amestecul de biscuiti cu ciocolata intr-o tava de
tarta cu fundul detasabil. Apasati bine si ridicatidin compozitie pe marginile
tavii si dati la rece pana preparati crema.
Pentru crema, amestecati cu o spatula branza mascarpone,
apoi adaugati laptele condensat siomogenizati bine totul, coaja de portocala si
zaharul vanilinat si amestecati din nou. Apoi, dati la rece.
Separat, intr-un bol turnati frisca lichida rece, mixati si
adaugati si zaharul pudra, mixati din nou la vitezamedie pana frisca devine
ferma.
Adaugati treptat frisca batuta la crema de mascarpone incorporand-o usor, apoi adaugati gelatinahidratata si topita inainte conform instructiunilor de pe ambalaj.
Amestecati si distribuiti jumatate decantitatea
de crema peste blatul de biscuiti si nivelati.
Scufundati pe rand biscuitii in cafea si aranjati un strat de biscuiti peste crema.
Distribuiti cantitatearamasa de crema si dati la rece
pentru 1 ora.
Decorati cu cacao pudra, fructe sau ce mai doriti.
Pofta buna!
sursa.lidl.ro
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.