Ingrediente
un piept de pui;3-4 ciuperci sampinioane;
100gr cascaval;
2 oua;
1 lingura cu pesmeti macinati;
ulei vegetal;
condimente pentru pui;
sare si piper dupa gust.
Descriere:
Daca v-ati plictisit de carnea pieptului de pui si nu stiti cum s-o mai gatiti, va propun o reteta dificila la prima vedere, dar care foarte repede se pregateste. Plus e si foarte gustoasa!
Carna de pui se spala si se curata de pelicula cat e posibil.
Cu ajutorul unui cutit ascutit se divizeaza fileul de pui in cateva
fasii subtiri.Se sareaza feliile si se pipereaza, la dorinta folositi
si alte condimente.
Cascavalul si ciupercile curatate se taie pai.
Pe una din marginile fisiei de pui se pune umlutura.
Rotim rulourile.
Pregatim un amestec din ou, pesmet si sare.La necesitate se mai adauga un ou ca compozitia sa fie moale.
Scufundam rulourile in compozitia pregatita anterior.
Se rumenesc rulourile in tigaia infierbintata cu ulei.
Se intorc rulourile pe fiecare parte pana la o rumenire frumoasa...
Se servesc rulourile cu o salata, sau cu o alta garnitura...
Pofta mare!!!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.