Timp Preparare: 1 oră
Ingrediente :
2 cepe; 1 ardei dulce; 1 morcov; 3 linguri de ulei; 400 gr carne de porc; o cană de apă; 4 roşii; frunze de dafin, sare, cimbru, piper; 3-4 cartofi.
Descriere
O mîncare minunată pentru tine si familia ta!!!
Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Morcovul curăţat se dă prin
răzătoare.Ardeiul se curăţă de seminşe şi se taie cubuleţ. Se călesc
toate legumele astfel pregătite în ulei pînă se înmoaie.
Carnea se taie măşcat.
Se adaugă la legume şi se mestecă cam 5 minute.
Varză se taie fîşii. Se adaugă în ceaun şi se lasa 5-6 minute pînă scade un pic din volum.
Se adaugă rosiile taiate cubuleţ,frunze de dafin,sare,piper,cimbru
şi o cană de apă.Se lasă la foc mic vreo 40 de minute,mestecand
periodic,pînă se înmoaie carnea.
P.S. Vă recomand să gustaţi si mai
devreme.Sa verificati carnea daca e facuta nu mai e nevoie să lăsaţi tocmai 40 minute.
Dacă e necesar,vmai adăugaţi apă.
Cartofii se curăţă şi se taie.
Se adaugă peste varză şi se mai lasă şa foc 15 minute.
P.S.Cei care se tem de calorii,pot omite cartofii!
P.S.Cei care se tem de calorii,pot omite cartofii!
Puteţi să savuraţi bunătatea cu toată familia!
Pofta buna!!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.