Timp : 2 ore /Mediu
Ingrediente pentru 4 persoane
- 50 ml Ulei de masline Primadonna
- 1.5 kg Pulpa superioara de pui, fara os
- 500 g Iaurt Pilos
- 200 g Ceapa
- 50 g Usturoi
- 50 g Unt Pilos
- 150 ml Vin alb Conde Noble
- 2 legaturi Patrunjel
- 300 g Aluat de foitaj Toppo
- 1 buc Oua
Mod de preparare
Pulpele de pui se taie cuburi mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei de masline impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt.
Cand puiul este prajit se adauga vinul alb si se lasa alcoolul sa se evapore.
Se adauga patrunjelul tocat si se lasa la racit.
Se adauga patrunjelul tocat si se lasa la racit.
Intr-un vas pentru cuptor se pune carnea rece si se acopera cu iaurt. Se pune aluatul de foitaj, se unge cu 1 ou batut.
Se baga la cuptorul incins la 180C sau foc mare, timp de 30 de minute. Se serveste cu un pahar de vin alb rece!
sursa:bucatarialidl.ro
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.