Porţii 4 persoane:
- ½ lingurită de sare grunjoasă (sau 5g)
- 40g – zahăr
- 300ml – lapte de nucă de cocos
- 250g – orez brun nefiert ( îmbibat în apă circa 4-5 ore)
-
200ml – lapte nucă de cocos
-
30/40g – zahăr
-
1/3 linguriţă de sare grunjoasă
Aşezaţi orezul îmbibat pe o bucată de tifon într-o oală cu vapori şi lăsaţi 25 de minute.
Amestecaţi laptele de cocos, zahărul şi sarea într-o tigaie adâncă până ce laptele dă în clocot.
În final
puneţi orezul într-o nucă de cocos şi amestecaţi timp de cinci minute
iar apoi lăsaţi mixtura să se odihnească timp de cincisprezece minute.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.