Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Ciorba olteneasca de legume


Ingrediente (6 Porţii):


300 ml
borș
200 g
suc de roșii
100 g
fasole verde teci
2
ardei capia
2
morcovi
4
cartof
1
țelină
1
praz


leuștean proaspăt


sare


 Preparare:

Se spală și se curăță legumele. Se taie după cum preferință. Se pune totul la fiert în 2l de apă, mai puțin cartofii.
 
Când sunt aproape fierte se adaugă și cartofii tăiați cuburi.
 
La final, când totul este fiert se adaugă sucul de roșii și borșul fiert înainte. Se pune sare după gust și se mai fierb câteva clocote. 

Se oprește focul și se adaugă leuștean tocat.


SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO