Durată: mai mult de 60 minute
Complexitate: simplu
Ingrediente (8 Porţii):
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1/2 țelină
2 cartofi
1 dovlecel
2 ardei grași
1 legătură ceapă verde
3 linguri ulei
3-4 roșii mari
câte 1/2 legătură mărar, pătrunjel și leuștean
500 ml borș
sare
Preparare:
Puneți la fiert 1,5 litri apă cu puțină sare. Curățați și spălați legumele. Tăiați rădăcinoasele și dovlecelul cubulețe, ardeii fâșii înguste, cartofii cuburi, ceapa și verdeața mărunt. Într-o oală de 3 litri, turnați uleiul și înăbușiți legumele. Amestecați ușor, apoi stingeți cu apa fierbinte.
Lăsați la fiert.
Separat, fierbeți borșul și îi îndepărtați spuma. După 10 minute, opăriți roșiile, le decojiți și le tăiați mărunt. Le adăugați în oală, turnați borșul, condimentați, mai dați ciorba în câteva clocote.
Tarta Tiramisu
-
⏰ 30 min
*Ingrediente*
300 g Biscuiti
480 g Ciocolata cu lapte
500 g Branza mascarpone ...
Acum 3 ani
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.