Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Borș tradițional

Durată: mai mult de 60 minute
Complexitate: simplu


Ingrediente (8 Porţii):

2         morcovi
1         rădăcină de pătrunjel
1/2         țelină
2         cartofi
1         dovlecel
2         ardei grași
1         legătură ceapă verde
3         linguri ulei
3-4         roșii mari

 câte 1/2 legătură mărar, pătrunjel și leuștean
500 ml   borș
        sare


Preparare:

    Puneți la fiert 1,5 litri apă cu puțină sare. Curățați și spălați legumele. Tăiați rădăcinoasele și dovlecelul cubulețe, ardeii fâșii înguste, cartofii cuburi, ceapa și verdeața mărunt. Într-o oală de 3 litri, turnați uleiul și înăbușiți legumele. Amestecați ușor, apoi stingeți cu apa fierbinte.
 Lăsați la fiert.
    Separat, fierbeți borșul și îi îndepărtați spuma. După 10 minute, opăriți roșiile, le decojiți și le tăiați mărunt. Le adăugați în oală, turnați borșul, condimentați, mai dați ciorba în câteva clocote.
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO