Ingrediente (4 Porţii):
200 g | kaiser | |
400 g | cașcaval | |
100 g | unt | |
2 | cepe | |
8 | cartofi mari | |
ulei | ||
sare | ||
piper |
Preparare:
- Se curăță cepele și se toacă mărunt. Se prăjesc în 3 linguri de ulei și se adaugă kaiserul tăiat cuburi. Se prăjesc 2-3 minute, se oprește focul și se amestecă cu 200 g cașcaval ras.
- Se curăță cartofii și se taie rondele. Se unge o tavă întinsă cu unt. Se pune un strat de cartofi, se întinde umplutura și se acoperă cu încă un strat de cartofi. Se pun cubulețe de unt, din loc în loc. Se presară restul de cașcaval ras și se coc 45 minute în cuptor, la foc moderat.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.