Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Cartofi frantuzesti


Ingrediente (4 Porţii): 



200 g
kaiser
400 g
cașcaval
100 g
unt
2
cepe
8
cartofi mari


ulei


sare


piper


 Preparare:
  1. Se curăță cepele și se toacă mărunt. Se prăjesc în 3 linguri de ulei și se adaugă kaiserul tăiat cuburi. Se prăjesc 2-3 minute, se oprește focul și se amestecă cu 200 g cașcaval ras.
  2. Se curăță cartofii și se taie rondele. Se unge o tavă întinsă cu unt. Se pune un strat de cartofi, se întinde umplutura și se acoperă cu încă un strat de cartofi. Se pun cubulețe de unt, din loc în loc. Se presară restul de cașcaval ras și se coc 45 minute în cuptor, la foc moderat.
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO