Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Borş de pipote cu smântână

Durată:  mai mult de 60 minute
Complexitate: simplu


Ingrediente (3 Porţii): 
500 g  pipote şi inimi de pui
1  morcov
1 mână fasole verde
2 cepe
400 ml   borş
1 ardei  iute
50 ml  ulei


 

Preparare:

   
Puneţii să fiarbă pipotele şi inimile în apă cu sare.
 Căliţi legumele tocate, după care stingeţi amestecul cu supa de la pipote.
    Tocaţi inimile şi pipotele şi le adaugaţi în oală din nou.
    Adăugaţi borşul, fiert în prealabil şi mai fierbeţi totul timp de 5 minute acoperit.

 Când e gata, dregeţi borşul cu smântână şi-l serviţi cu ardei iute.

SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO