Timp de preparare :1h
Dificultate:mediu
Bucatarie: greceasca
Ingrediente
Metoda de preparare
Fierbe pieptul de pui intr-o oala alaturi de morcov si ceapa.
Condimenteaza cu sare si ai grija sa spumezi din cand in cand. Dupa 30
de minute, la foc mic, ar trebui ca pieptul de pui sa devina usor de
strapuns cu o furculita.
Scoate carnea si pune-o pe o farfurie sa se raceasca.
Zeama concentrata de carne o pui din nou pe foc dupa ce o strecori si
indepartezi morcovul fiert si ceapa. Adauga orezul si lasa-l sa fiarba
timp de 20 de minute.
Intre timp, taie pieptul de pui in fasii subtiri . Adauga-le in supa si lasa-le sa fiarba cu orezul inca 5 minute.
Intr-un bol, bate usor cele doua oua si adauga si sucul stors de la o
lamaie. Pune si o cana de supa fierbinte si bate in continuare pana cand
supa se omogenizeaza cu oul.
Stinge focul si toarna amestecul de ou in oala cu supa, amestecind usor.
Serveste supa fierbinte cu patrunjel proaspat si piper.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.