Porţii 4 persoane:
Pentru biscuiți:Pentru crema de vanilie:
Încălziți cuptorul la 160 grade
C. Puneți făina care crește singură, făina de porumb și zahărul într-u
procesor de alimente și amestecați-le un pic. Adăugați untul și esența
de vanilie și amestecați până se omogenizează. Tăiați aluatul în bucăți
și așezați-le în tavă, având grijă să lăsați spații între ele.Clătiți o
furculiță în apă rece și aplatizați apoi cu ea bucățile din tavă.Coaceți
la cuptor timp de 10-15 minute. Scoteți-le cu grijă din tavă și
lăsați-le să se răcească pe grătar.Acum este timpul să facem glazura din
unt. Pentru a vă fi mai ușor puteți amesteca toate ingredientele în
robotul de bucătărie până se omogenizează.
Glazura trebuie păstrată la temperatura camerei.
După ce s-au răcit biscuiții, luați un cuțit de unt și înmuiați-l în apă fierbinte și întindeți cu el glazura pe o parte a unui biscuite. Luați alt biscuite și puneți-l peste glazură și pudrați cu zahăr.
Sfat: Dacă nu aveți un procesor de alimente, puneți ingredientele într-un castron uscat și amestecați-le cu degetele până ce devin un amestec omogen.
Variații: Puteți folosi doar câte un biscuite, peste care să puneți 75g de ciocolată topită și ghimbir cristalizat.
Glazura trebuie păstrată la temperatura camerei.
După ce s-au răcit biscuiții, luați un cuțit de unt și înmuiați-l în apă fierbinte și întindeți cu el glazura pe o parte a unui biscuite. Luați alt biscuite și puneți-l peste glazură și pudrați cu zahăr.
Sfat: Dacă nu aveți un procesor de alimente, puneți ingredientele într-un castron uscat și amestecați-le cu degetele până ce devin un amestec omogen.
Variații: Puteți folosi doar câte un biscuite, peste care să puneți 75g de ciocolată topită și ghimbir cristalizat.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.