Ingrediente
- Crap – 800 g
- Rosie – 3 buc
- Ardei gras – 2 buc
- Ardei iute – 2 buc
- Ceapa – 2 buc
- Pasta tomate - 1 lg
- Leustean – 1 leg
- Sare
- Piper
- Ulei de masline
Ungem cotletele de crap cu ulei si sare si le facem pe gratar. La fel procedam si cu rosiile, ardeiul gras si cel iute. Intr-o cratita punem ceapa taiata fidea si o calim bine, apoi adaugam apa si o lasam sa se inmoaie. Cand s-au terminat legumele pe gratar, le taiem fidea, le adaugam sosului deja format si le lasam sa scada. Apoi punem crapul facut pe gratar, il lasam sa dea un clocot, dupa care adaugam pasta de tomate, sarea si piperul. Il lasam sa mai dea un clocot si il luam de pe foc. O garnitura de mamaliguta si mustar ar desavarsi gustul acestei saramuri de peste.
Pofta buna!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.