Ingrediente
- Oua – 5 buc
- Zahar – 9 linguri
- Faina - 4 linguri
- Praf de copt – 1 pliculet
- Banane – 1 kg
Mod de preparare:
Pasul 1 – la inceput facem blatul de pandispan astfel: separam galbenusurile de albusuri si batem galbenusurile impreuna cu zaharul, pana cand se albesc. Apoi albusurile le batem spuma tare si le amestecam impreuna cu galbenusurile. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si o amestecam in compozitia de oua, dupa care punem blatul in cuptor, intr-o tava imbracata in hartie de copt.
Pasul 2 – curatam bananele si le taiem in bucati, dupa care le adaugam intr-o cratita impreuna cu zaharul, pana cand acestea incep sa se inmoaie. Apoi le luam de pe foc si le lasam sa se raceasca.
Pasul 3 – trebuie sa fim atenti si la cuptor, deoarece pandispanul o sa se faca foarte repede (in aproximativ 20 de minute).
Pasul 4 – dupa ce s-au mai racit bananele, le facem pasta cu blenderul.
Daca doriti sa nu vi se innegreasca bananele sau
compozitia formata din banane, turnati cand acestea sunt pe foc zeama de
la ½ de lamaie.
Pasul 6 – daca, din intamplare, pandispanul s-a ars in anumite parti, putem inlatura arsura cu un cutit.
Pasul 7 – punem pe masa folie alimentara de plastic si apoi punem blatul de pandispan.
Pasul 8 – peste blat intindem uniform cu o spatula compozitia de banane, dupa care incepem usor sa rulam.
Pasul 9 – dupa ce am rulat, strangem folia alimentara si o bagam timp de aproximativ o ora in frigider.
Pasul 10 – se serveste pe un pat format din sos de banane.
Pofta buna!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.