Durata: | mai mult de 60 minute |
Complexitate: | avansat |
Ingrediente (8 Porţii):
200 ml | smantana | |
300 ml | bors | |
10 | aripioare de pui | |
1 | ou | |
2 | morcovi | |
1 | ceapa | |
1 | ardei gras | |
sare |
Preparare:
- Se pun aripioarele la fiert în trei litri de apă. După ce
se curăță de spumă se adaugă toate legumele tocate mărunt. Se lasă să
fiarbă 60 minute.
- Se toarnă borșul fierbinte și se lasă pe foc mic.
- Smântâna se amestecă cu un praf de sare și cu gălbenușul. I
se adaugă 4,5 linguri de ciorbă, pentru a crește temperatura
smântânii. Se adaugă amestecul în ciorbă și se mai lasă 2-3 minute pe
foc mic.
- Se servește fierbinte.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.