Scapa de racelile de sezon cu niste retete foarte simple si pline de vitamine, care iti vor incarca bateriile si te vor pune din nou pe picioare.
Ingrediente
Metoda de preparare
Caleste ceapa, usturoiul, pasta de usturoi si ciupercile in ulei de
masline, la foc mic-mediu timp de 7-8 minute, pana cand ceapa devine
translucida.Pune amestecul intr-o oala mare, pe care o vei folosi la
gatit supa.
Adauga supa de legume si apa in oala, urmate de fasolea decojita (pui fasolea congelata in apa fierbinte 15 sec si o decojesti), ardei gras si tofu.
Amesteca-le si lasa-le la temperatura medie. Adu amestecul la temperatura de fierbere, apoi reduce caldura si adauga pasta miso.
Amesteca bine si, inainte de servire, adauga ceapa verde.
Adauga supa de legume si apa in oala, urmate de fasolea decojita (pui fasolea congelata in apa fierbinte 15 sec si o decojesti), ardei gras si tofu.
Amesteca-le si lasa-le la temperatura medie. Adu amestecul la temperatura de fierbere, apoi reduce caldura si adauga pasta miso.
Amesteca bine si, inainte de servire, adauga ceapa verde.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.