Ingrediente:
300 gr margarină vegetală; 1 pahar de arahide nesărate; 1 praf de sare; 500 gr făină; 10 gr praf de copt; 8 linguri de dulceată de gutui; coaja rasă de portocală; zahăr pudră pentru decor.
Descriere
Aceste cornuleţe o să vă surprindă prin gustul delicios...
Arahidele se mărunţesc cît de fin vă place.
Se pune într-un vas făina,arahidele mărunţite,praful de copt şi sarea,precum şi margarina moale.
Se frămîntă un aluat nu prea tare,ca să se poată întinde.
Dulceaţa se amestecă cu coaja de portocală.
Se întinde "un cerc" cu diametrul de circa 26 cm şi grosimea de 2-3 mm. Se taie în 8 părţi.
Spre partea mai lată se pune puţin amestec de dulceaţă.
Se îndoaie colţurile.
Apoi se rulează.
Se coc în tava tapetată cu hîrtie de copt,în cuptorul preîncălzit la 190 grade cam 25 minute.
Se trec prin zahăr pudră.
Sînt sigură că o să vă placă.
Sînt sigură că o să vă placă.
Poftă mare!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.