Ingrediente:
- · maruntaie si partea din spate de la pui sau alta pasare
- · Carne de vitel cu mai mult os
- · Morcov
- · Patrunjel
- · Telina
- · ceapa mica
- · un ardei
- · 2 rosii
- · 2 dovlecei tineri (7-800g),
- · 1/2l bors sau suc de rosii
- · zeama sau sare de lamaie sau otet
- · un galbenus
- · 100 ml smantana sau iaurt
- · marar
- · Patrunjel
- · Cimbru
Carnea taiata in bucatele se pune
la fiert in 2 l apa rece, impreuna cu o
lingurita rasa de sare.
Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari
se calesc, 2 minute, cu 2 linguri
untdelemn, apoi se adauga in supa .
Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, se pun ardeiul, rosiile taiate
in felii, dovleceii curatati de coaja si seminte si taiati in cubulete .
Se
fierb toate 15-20 de minute, pana cand se imoaie , avand grija sa nu se terciuiasca
dovleceii . Se acreste dupa gust, se adauga sare lasand sa fiarba cateva clocote .
Pentru aroma
se pune neaparat si marar si cimbru .
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.