Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Musaca de cartofi cu cașcaval

 


⏰⏰⏰Mai mult de 60 minute

Ingrediente (9 porții)

800 g

carne tocată amestec

100 ml

suc de roșii

400 g

brânză telemea

100 g

unt

200 ml

lapte

100 g

cașcaval

1 kg

cartofi

2

cepe

ulei

sare

piper

Preparare

    1

Se toacă cepele mărunt și se prăjesc în 4 linguri de ulei. Se adaugă carnea tocată, sare și piper după gust și se toarnă sucul de roșii.

    2

Se lasă pe foc mic, amestecând des, până se pătrunde carnea și scade.

    3

Se curăță cartofii și se fierb. Se scot din apă, se pasează și se freacă cu untul și laptele. La final se adaugă brânza rasă.

    4

Se montează musacaua. Se unge cu unt o tavă întinsă. Se întinde o treime din cantitatea de carne și se acoperă cu o treime din cantitatea de piure.


 Se repetă operația de încă două ori, păstrând proporțiile. Deasupra va fi un strat de piure, pe care se presară puțin cașcaval ras.

    5

Se coace 20 minute la foc moderat.



SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO