Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

"Casute" cu somon

De multe ori ni se întâmplă să nu ştim ce să preparăm rapid şi sănătos! Fie nu avem timp, dispoziţie, fie că suntem în pană de idei, această reţetă pe care o propun vine în ajutorul nostru tocmai pentru a ne potoli foamea. Combinaţia somon, cremă fină de brânză şi mărar este una de neuitat, una care să ne facă sa ne aducem mereu aminte de ea şi să ne dorim să mai repetăm experienţa de a ne "juca" în bucătărie.
                                                                                                      



"Căsuţe" cu somon
Ingrediente:
- 185g de fileuri de somon
- 200g cremă fină de brânză
- 375g aluat de foitaj
- 1 ou bătut
- mărar tocat
- susan
- mac
Mod de preparare:

1. Amestecăm într-un blender 185g de fileuri de somon (opărite în apă), 200g cremă fină de brânză, o mână de mărar tocat, sare și piper, până când compoziția se omogenizează.

2. Întindem un foitaj de 375g și îl tăiem în multe bucăți, sub diferite forme. Așezăm umplutura pe fiecarei bucățică de foitaj, se ung marginile cu ou bătut, apoi acoperim cu altă bucată de foietaj. Aşa procedăm cu fiecare în parte, apoi le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, turnăm în ploaie mac şi susan peste căsuţe, acoperim cu folie de plastic, le ungem cu ou bătut şi le coacem la 180° C timp de 25 de minute, până când arată pufoase și rumene.
Poftă bună!
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO