Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Cartofi copti si ciuperci la cuptor cu crema de branza cu ierburi

Ingrediente pentru 4 persoane

  • Ulei de masline extra virgin 10 linguri
  • Crema de branza proaspata sort. 2 buc
  • Cartofi albi noi 4 buc
  • Patrunjel proaspat 2 legatura
  • Marar proaspat 2 legatura
  • Sare dupa gust
  • Ciuperci proaspete 600 g

Instructiuni

Se spala foarte bine cartofii si se lasa la uscat. Se asaza apoi intr-o tava si se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline. Se presara putina sare, apoi tava se pune in cuptor pana se rumenesc cartofii. Sfat: intoarce cartofii dupa 15 minute pentru a se coace uniform.
Ciupercile se spala si se curata, apoi se asaza in tava unsa in prealabil cu ulei de masline. Se introduc si ele in cuptor (in paralel cu cartofii, pentru a fi gata in acelasi timp). Ciupercile vor lasa zeama si se vor micsora, asa ca vor trebui scurse atunci cand sunt scoase din cuptor.
Pe un platou se asaza atat cartofii copti cat si ciupecile rumenite. Cartofii se cresteaza pe mijloc si in fanta obtinuta se asaza crema de branza. Ciupercile se umplu si ele ele cu crema de branza, iar la final se orneaza cu frunze de marar si patrunjel proaspat.
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO