Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Tartine cu somon si crema de spanac


Ingrediente pentru 4 persoane

Lapte proaspat 3,2% 500 ml
Faina alba de grau 650 4 linguri
Unt 65% 2 lingura
Somon afumat 2 buc
Paine pentru bruschete Ital d'Oro 8 buc
Spanac (tocat) 2 buc
Ceapa 2 buc
Lamaie 2 buc

Instructiuni

    Se toaca ceapa si caleste in unt  pana devine aurie. Se amesteca spanacul cu faina si laptele pana devin omogene.  
    Se torna peste ceapa calita si se lasa la fiert pana se ingroasa, apoi pasta obtinuta se lasa la racit.
Pe bruschete se intinde  un strat uniform de spanac, peste care se asaza cate o bucata incolacita de somon afumat. 
    Se stropeste cu suc dintr-o lamaie proaspata si se orneaza cu felii subtiri de lamaie.
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO