Ingrediente
12 chiftele mari din carne de vită85g de Cheddar, ras
6 chifle mici
câteva linguri de sos barbeque
câteva rondele de ceapă
câțiva castraveciori murați, feliați
Mod de preparare
1. Încinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Pune chiftelele într-o tavă și presează fiecare chiftea cu podul palmei. Dă-le la cuptor 15 minute până sunt pătrunse, apoi pune puțin Cheddar peste fiecare. Pune-le înapoi în cuptor 20 de secunde – 1 minut, până începe brânza să se topească.
2. Între timp, taie chiflele în
două și prăjește-le puțin. Unge-le pe o parte cu sosul barbeque, apoi
așază peste fiecare câte o chiftea, ceapă și castraveciori. Înfige un
bețișor de cocktail sau o scobitoare pentru a lega totul.
3. V.N. per porție: 171
kilocalorii, 9g proteine, 13g carbohidrați, 9g grăsimi, 5g grăsimi
saturate, 1g fibre, 2g zahăr, 0,9g sare
Reţetă cu timp de pregătire:25 minute
Portii:12
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.