O salata pe care o poti manca simpla sau o poti pune drept garnitura la un gratar sau la picnic.
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Bucatarie : Internationala
Ingrediente
3 catei usturoi feliati,
150g prosciutto tocat,
4 masline Kalamata fara samburi, feliate,
200g mozzarella taiata cubulete,
2 linguri
busuioc
tocat,
250g rosii cherry tocate,
200g fasole verde pastai, tocata bucatele,
200g paste (spirale),
1/2 ardei gras galben,
1 ardei gras rosu,
1 salota (hasma) tocata,
3 linguri otet blasamic,
1 lingura apa,
1lingurita mustar Dijon,
sare,
piper
Metoda de preparare
Coace ardeii, decojeste-i si toaca-i in cubulete.
Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, fara sare si
ulei. Adauga si fasolea verde in apa in care fierb, in ultimele 3 minute
de fierbere. Scurge totul bine.
Amesteca pastele cu fasolea verde, rosiile, busuiocul, mozzarella, ardeii, maslinele si prosciutto intr-un bol.
Caleste salota si usturoiul intr-o tigaie unsa cu ulei pana cand se
inmoaie. Amesteca-le cu otetul, 1 lingura de apa, mustarul, sare si
piper. Paseaza cu un blender si toarna dressingul peste paste.
Sursa reteta si foto: My Recipes
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.