Timp de preparare: < 30 min
Dificultate: usor
Bucatarie: Italiana
Ingrediente
piper,
sare dupa gust,
oregano
,
condimente:
busuioc
,
80g
ciuperci
de padure,
130ml
rosii
in bulion,
80g ceapa,
30ml ulei de masline,
50ml vin alb,
80g bacon,
120g parmezan,
60g unt,
110ml smantana lichida,
460g paste taglialtelle
Metoda de preparare
Se fierb pastele in apa cu sare, timp de 7 minute. Intre timp, se
prepara sosul: ceapa si usturoiul tocate se soteaza in ulei de masline
si unt, peste care se adauga ciupercile si baconul taiate cubulete.
Amestecul se completeaza cu sos de rosii, vin alb, smantana, busuioc, oregano si chilli.
Se fierbe amestecul aproximativ 5 minute, apoi se monteaza impreuna cu pastele fierte.
Amestecul se completeaza cu sos de rosii, vin alb, smantana, busuioc, oregano si chilli.
Se fierbe amestecul aproximativ 5 minute, apoi se monteaza impreuna cu pastele fierte.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.