Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Vinete gratinate cu rosii si branzeturi rase


 Ingrediente
 
piper proaspat macinat, 10g frunze de busuioc , sare dupa gust, 40ml ulei de masline, 100g mozzarella rasa, 100g parmezan ras, 30g sos pesto, 100g sos de rosii blendate, 340g vinete
 
Timp de preparare: < 1h 30min
Dificultate: usor
Bucatarie: Italiana
 
         
    Metoda de preparare

Vinetele curatate si feliate se sareaza, se pipereaza si se ung cu ulei de masline, apoi se gatesc la gratar timp de un minut pe fiecare parte, pana capata o culoare galben-maronie.

Feliile se asaza, una cate una, in vase de gratinat individuale si se adauga sos de rosii peste primul strat.

Se adauga cate un strat de vinete si sos de rosii deasupra.

La final, se adauga sos de rosii amestecat cu pesto, se presara amestecul de branzeturi rase si se lasa la cuptor la gratinat timp de 7 minute, la temperatura de 180 grade Celsius.

SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO