Ingrediente:
- 1 kg cartofi;
- 1 capatana usturoi;
- 1/2 legatura marar;
- 50 ml ulei de masline;
- 1 ceapa;
- 1/2 legatura patrunjel;
- pesmet;
- ulei;
- sare si piper.
Descriere:
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand s-au fiert
ii scurgem, ii pasam si ii amestecam cu verdeata, ceapa si usturoiul
tocate marunt.
Adaugam 100 gr pesmet, uleiul de masline si condimentam cu sare si
piper.
Incingem ulei intr-o cratita, formam parjoalele, le tavalim prin
pesmet, apoi le prajim pe toate partile cateva minute.
Se servesc
imediat, calde.
Pofta buna!
Tarta Tiramisu
-
⏰ 30 min
*Ingrediente*
300 g Biscuiti
480 g Ciocolata cu lapte
500 g Branza mascarpone ...
Acum 3 ani
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.