Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Parjoale de cartofi cu verdeata

Ingrediente:
- 1 kg cartofi;
- 1 capatana usturoi;
- 1/2 legatura marar;
- 50 ml ulei de masline;
- 1 ceapa;
- 1/2 legatura patrunjel;
- pesmet;
- ulei;
- sare si piper.

Descriere:

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. 

Cand s-au fiert ii scurgem, ii pasam si ii amestecam cu verdeata, ceapa si usturoiul tocate marunt.

Adaugam 100 gr pesmet, uleiul de masline si condimentam cu sare si piper.

 Incingem ulei intr-o cratita, formam parjoalele, le tavalim prin pesmet, apoi le prajim pe toate partile cateva minute. 

Se servesc imediat, calde.

 Pofta buna!
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO