Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Saleuri cu visine (de post)


Aceste Saleuri sunt perfecte cu o cană de ceai dimineaţa sau ca desert în timpul postului. Din această cantitate de produse mi-au ieşit 20 de Saleuri.

Ingrediente :

  1. 800 gr foietaj (de post);
  2. 1 borcan de vişine fără samburi;
  3. 1 lingură de mac;
  4. 40 ml ulei ;
  5. 3 linguri de zahăr.
 Timp Preparare : 90 minute
 

Descriere:

 Pregătim toate ingredientele. Scurgem vişinele.
P.S. Puteţi folosi şi vişine proaspete vara. În acest caz,se scot samburii,iar vişinele se presoară cu zahăr. Se lasă vreo jumătate de oră să lase suc,apoi se strecoară.

 


 Tăiaţi un dreptunghi de aluat,întinzîndu-l cam 14x10 cm. Pe marginile mai lungi faceţi  7 tăieturi(ca în poză).

 Aşezaţi vişinele în mijloc.Presăraţi cu un pic de zahăr.Începeţi să împletiţi.

 Obţineţi o astfel de saleu.

 Presăraţi cu mac. Se pun în tava unsă cu un pic de ulei.(Eu lucrez aluatul cu ulei şi nu ung tava). Se coc vreo 20-25 minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade.

 Se servesc reci cu o cană de ceai,cafea sau pur şi simplu...



 Poftă mare!

sursa:http://www.povarenok.md/

SHARE

About speedolino

1 comments :

  1. That’s what I was looking for. I am talking about all topics bundled in this blog. They all are really very useful for me as well as for my team. We are definitely going to use its highlighted information.Ambalaje prajituri si torturi

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO