Salata de pui cu sos de smantana proaspata si gustoasa perfecta pentru orice masa !
Ingrediente pentru 4 persoane
- 1 buc Salata verde
- 250 g Piept pui dezosat
- 2 buc Rosii
- 500 g Castraveti
- 1 buc Ceapa rosie
- dupa gust Crutoane
Sos
- 2 buc Usturoi
- 2 legaturi Patrunjel/Marar
- 1 buc Lamai
- 200 g Smantana 20%
- 1 lingura Ulei masline virgin
Mod de preparare
Ceapa rosie se taie rondele, iar rosiile si castravetii cubulete. Lamaia se stoarce pentru a obtine zeama.
Pieptul de pui se rumeneste in tigaie, apoi se taie cubulete.
Ceapa se amesteca cu zeama de lamaie si cu patrunjelul pentru a scapa de mirosul puternic de ceapa. Se amesteca cu toate ingredientele.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, verdeturile maruntite si uleiul de masline si se face un dressing care se toarna deasupra.
Pieptul de pui se rumeneste in tigaie, apoi se taie cubulete.
Ceapa se amesteca cu zeama de lamaie si cu patrunjelul pentru a scapa de mirosul puternic de ceapa. Se amesteca cu toate ingredientele.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, verdeturile maruntite si uleiul de masline si se face un dressing care se toarna deasupra.
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.