Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » Designul bucatariei mici: sfaturi utile

Designul bucatariei mici: sfaturi utile

Sa prepari ceva gustos zi de zi si mereu sa uimesti familia cu ceva neobisnuit este deloc usor. Iar daca spatiul din bucatarie este insuficient de a-ti demonstra adevaratul bucatar-sef din tine, acest proces devine un adevarat chin. In acest context apare intrebarea - Cum sa-ti optimizezi locul de lucru din bucatarie si sa folosesti maximum spatiu disponibil?

1.Culoarea

Culorile deschise maresc vizual spatiul. Pentru o bucatarie mica, culorile potrivite ar fi: culoarea alba, cremoasa, galbena si cafeniu-deschis.

bucatarie luminoasa

2.Accentuati culoarea.

Accentuati un perete cu o culoare puternic contrastanta. Culorile de tonuri diferite invioreaza atmosfera si drept consecinta nu ingusteaza vizual spatiul, daca s-ar fi folosit vopsea in tonul mobilei de bucatarie.

bucatarie indrazneata

3.Podeaua.

Daca va decideti sa folositi teracota lucioasa sau laminat, elementele trebuie instalate de-a lungul si nici intr-un caz de-a latul. Folositi teracota de culoare alba sau cremoasa. Un variant bun ar fi sa instalati teracota in stil "sah".

podea

4.Arunca lucrurile inutile.

Intr-o bucatarie mica, utilizarea fiecarui centimetru util este de o importanta vitala. Toate lucrurile inutile care nu-si gasesc rostul in acest spatiu trebuiesc inlaturate, pentru a nu va incurca la procesul de miscare prin bucatarie cand gatiti.

Izbaviti-va de vesela pe care nu o folositi,  deschideti dulapurile si vedeti care lucruri pot fi comasate si minimalizate in volum. Organizati-va spatiul de lucru la maxim.

gunoi

5.Optimizati spatiul.

Doar dupa ce ati organizat toate lucrurile din dulapuri, puteti trece la etapa urmatoare.

Puteti crea sertare suplimentare la baza dulapurilor deoarece anume acolo 10-13cm de spatiu util nu sunt folosite. Aceste sertare pot fi folosite pentru stocarea tigailor, formelor de gatit si veselei pe care o folositi pentru oaspeti.

Folositi carouseluri in dulapurile unghiulare si a locurilor greu accesibile, de asemenea folositi mesa incorporabil-mobila care poate fi ascunsa atunci cand nu este nevoie de ea.

dulapuri in_baza
masa din_pervaz
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO