Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » Sfaturi utile despre carne

Sfaturi utile despre carne


1. Ca ficatul proaspat sa nu sa se usuce la pastrarea in frigider, il ungeti cu putin ulei vegetal.  

 
2. Ficatul la pregatire nu va fi amar daca il tineti pentru 15-20 minute intr-o solutie de otet diluata.
 
govyazhya-pechen
 
3. Ficatul va fi mult mai gustos , daca inainte de pregatirea termica se va tine pentru  2-3 ore in lapte rece.
 
4. Carnea devine mult mai moale si se pregateste mai repede , daca o frecati cu mustar si o lasati pe noapte.
 
32d8418e850cefb8a46fd61accb
 
5. Pentru ca carnea sa se pregateasca mult mai repede , in apa in care se fierbe , adaugati 1-2 linguri de masa de otet si 1-2 linguri de masa de ulei vegetal.
 
6. Inainte de a rumeni bucatile mari de carne , spalati-le putin in apa fierbinte : de la apa rece carnea devine tare si uscata. 
 
1289562368 777meat
 
7. La prajirea felielor de carne ,tigaia nu trebuie acoperita cu capac , in mod contrar , carnea nu se va rumeni.Cel mai perfect at fi sa aduceti carnea pana la pregatire in cuptor,periodic stropind-o cu sosul din tava.
 
8. Carnea tocata pentru parjoale va fi mult mai pufoasa, daca adaugati aproximativ 10-15% cartofi cruzi dati prin razatoare , si respectiv, micsorati cantitatea de paine.
 
42010
 
9. Pentru ca produsele din carne tocata sa fie mult mai suculente , se vor rumeni in tigaia infierbintata foarte bine si cu o cantitate mica de ueli.
 
10. Pentru ca gaina sa nu sa se arda in timpul pregatirii termice , ea trebuie din start stropita cu apa rece.
 
zharenaya kuritsa_1600
 
11. Daca, inainte de a pregati carnea de pui , o ve-ti unge cu smantana grasa, ve-ti obtine o crusta crocanta si rumena.
 
12. Carnea de pui sau rata care a fost pregatita din timp, la incalzite se va prelucra cu smantana, astfel ve-ti obtine o carne suculenta.
SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO