Ingrediente (4 porții)
|
100 g |
pastă de roșii |
|
2 |
dovlecei |
|
2 |
zucchini (acei
dovlecei de culoare verde închis) |
|
2 |
vinete |
|
4 |
roșii |
|
4 |
căței de usturoi |
|
ulei de măsline |
|
|
pătrunjel proaspăt |
|
|
sare |
|
|
piper |
Preparare
1
Se spală, se curăță
toate legumele și se taie rondele.
2
Se pun într-o tavă,
alternându-se din fiecare.
3
Pasta de roșii se amestecă cu 5 linguri de ulei, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper.
Se toarnă amestecul peste legume și se coc 45 minute la foc moderat.
4
Se servesc fierbinți
ornate cu pătrunjel tocat.



0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.