Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Legume la cuptor în sos tomat


 

Ingrediente (4 porții)

100 g

pastă de roșii

2

dovlecei

2

zucchini (acei dovlecei de culoare verde închis)

2

vinete

4

roșii

4

căței de usturoi

ulei de măsline

pătrunjel proaspăt

sare

piper

 

Preparare

1

Se spală, se curăță toate legumele și se taie rondele.

2

Se pun într-o tavă, alternându-se din fiecare.

3

Pasta de roșii se amestecă cu 5 linguri de ulei, pătrunjel tocat, usturoi pisat, sare și piper. 

Se toarnă amestecul peste legume și se coc 45 minute la foc moderat.

4

Se servesc fierbinți ornate cu pătrunjel tocat.

 

 

 

 

 

SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO