Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Fishburger cu sos curry

 


⏰⏰⏰ Cel mult 30 minute


Ingrediente (20 bucăți)

200 ml          

ulei

1 kg

pește alb (cod, șalău)

200 g

pesmet

150 g

făină

2

cepe albe

4

ouă

sare

piper

Sos curry:

200 ml

maioneză

50 ml

ketchup

1 linguriță

praf de curry

4-5

căței de usturoi

sare

piper


Preparare

1

Se spală peștele și se pune 7-8 minute la fiert. 

Apoi se se dă prin mașina de tocat alături de ceapă.

2

Se amestecă peștele cu 2 ouă și cu o lingură de făină. Se asezonează cu sare și piper.

3

Pe o farfurie se amestecă pesmet cu puțină făină. 

Din amestecul format se modelează chiftele rotunde, mărișoare, pe care apoi le turtim ușor. 

Se tăvălesc pe ambele părți în pesmet și apoi prin ou bătut și din nou prin pesmet și se prăjesc în ulei încins. 

Când sunt gata se scurg de excesul de ulei pe hârtie absorbantă.

4

Se servesc calzi cu sos curry alături.

 

Pofta Buna !!!


SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO