⏰⏰⏰⏰ Mai mult de 60 minute
Ingrediente (2 porții)
600 g |
cod-file |
200 g |
fasole boabe |
100 ml |
vin alb |
2 |
cepe uscate |
2 |
cepe verzi |
2 |
roșii |
ulei |
|
sare |
|
piper |
Preparare
1
Fasolea se pune în apă rece, cu o seară înainte. A doua zi se spală și se fierbe 60 minute.
După ce a
fiert se scoate pe o strecurătoare.
2
Se curăță și se spală ceapa uscată. Se toacă mărunt și se prăjește 2 minute în 4 linguri de ulei.
Se adaugă fasolea.
Roșiile opărite în apă fierbinte, se toacă mărunt și se adaugă peste celelalte ingrediente.
Se pune sare și piper și se amestecă.
3
Acest amestec se pune într-o tavă întinsă. Se spală bine peștele și se pune pe patul de legume.
Se
tornă vinul și se coace 45 minute în cuptor, la foc moderat.
4
La final se ornează cu
ceapă verde tăiată rondele.
Pofta Buna !!!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.