Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Plachie de crap

 


⏰⏰⏰⏰Cel mult 60 minute


Ingrediente (6 porții)

2 kg

crap

2.5 kg

ceapă

250 ml     

ulei

100 ml

vin

150 g

pastă de tomate

1

usturoi

5

roșii

2

ardei grași

1

verdeață

sare

piper

cimbru

boia

 

Preparare

1

Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală, se porționează, se sărează și se condimentează cu piper și mirodenii.

2

Se curăță ceapa și se călește în ulei încins.

3

Se curăță și se spală roșiile și ardeii, se taie felii, păstrându-se câteva rondele de ceapă deoparte și se adaugă și ele peste ceapa rumenită. Se adaugă puțină apă și se lasă să se rumenească.

4

Se adaugă pasta de tomate dizolvată în apă și usturoiul curățat și tăiat mărunt.

5

Se amestecă totul și se fierbe timp de 20 de minute. Se asezonează cu sare și piper.

6

Se unge o tavă cu ulei și se așază porțiile de pește cu câte o felie de roșie deasupra. Se toarnă deasupra sosul de legume.

7

Se introduce tava în cuptorul încins la 180 C pentru aproximativ 20 minute. Se servește fierbinte, cu verdeață proaspăt tocată deasupra.

 

Pofta Buna !!!


SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO