Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Reteta Lapte de pasăre

 


⏰⏰⏰Cel mult 60 minute

Ingrediente (2 porții)

0.5 l

lapte

100 g

zahăr

2

ouă

vanilie


Preparare

1

Se pune laptele împreună cu o linguriţă de zahăr la fiert. Gălbenuşurile se freacă separat cu zahărul rămas şi vanilia. Albuşurile se bat spumă ca pentru bezea.

2

Când laptele dă în clocot, se iau cu o lingură de metal, bulgări de albuş care se pun în lapte să fiarbă câte un minut.

3

Se scot cu o spatulă cu găuri şi se aşază pe o sită ca să se scurgă.

4

Se ia laptele de pe foc şi se lasă să se răcească puţin.

5

Se amestecă gălbenuşurile cu laptele rămas şi se pun pe foc, pe aburi, până se îngroaşă.

6

Se toarnă crema într-o compotieră şi se pun deasupra bulgării din albuş.


SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO