O reţetă culinară delicioasă pe care o recomandăm este tartă de legume cu brânză, extrem de gustoasă, potrivită fie pentru micul dejun, pentru prânz sau, mai bine zis, pentru orice moment al zilei!
Tartă de legume cu brânză
Ingrediente:
400 g aluat de foi
200 g brânză de capră
2 ardei grași roșii
2 ardei grași galbeni
2 ardei grași verzi
2 fire de praz
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de măsline
1 linguriță oregano uscat
6 fire cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
1.Aşezăm foile de aluat unele lângă altele și le lăsăm să se dezghețe timp de 10 minute
2. Curățăm ardeii grași de cotoare și semințe, iar pulpa o tăiem cuburi potrivite. Tocmă usturoiul, iar prazul îl tăiem rondele.
4. Încingem cuptorul la 180 ºC. Foile de
aluat le așezăm ușor suprapuse, pe o planșetă tapetată cu făină, pe care
le întindem cu sucitorul. Pe o singură foaie, așezată pe o tavă unsă,
repartizăm deasupra un strat uniform de legume, lăsând liberă o margine
de cca 1 cm.
5. Tăiem felii brânza de capră și o așezăm peste legume. Tarta se coace în cuptor cca 30 min.
Poftă bună!
0 comments :
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.