Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.

Tarta de legume cu branza

 
O reţetă culinară delicioasă pe care o recomandăm este tartă de legume cu brânză, extrem de gustoasă, potrivită fie pentru micul dejun, pentru prânz sau, mai bine zis, pentru orice moment al zilei!
 
Este uşor de preparat, se folosesc doar ingrediente naturale, iar rezultatul este unul de vis!

          
    Tartă de legume cu brânză




Ingrediente:
 
400 g aluat de foi
200 g brânză de capră
2 ardei grași roșii
2 ardei grași galbeni
2 ardei grași verzi
2 fire de praz
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de măsline
1 linguriță oregano uscat
6 fire cimbru
sare
piper
 
Mod de preparare:

1.Aşezăm foile de aluat unele lângă altele și le lăsăm să se dezghețe timp de 10 minute
 
2. Curățăm ardeii grași de cotoare și semințe, iar pulpa o tăiem cuburi potrivite. Tocmă usturoiul, iar prazul îl tăiem rondele.
 
3. Amestecăm ardeiul gras, usturoiul și prazul cu ulei de măsline, condimentă mcu sare, piper și oregano, rupem frunzulițele de cimbru.

4. Încingem cuptorul la 180 ºC. Foile de aluat le așezăm ușor suprapuse, pe o planșetă tapetată cu făină, pe care le întindem cu sucitorul. Pe o singură foaie, așezată pe o tavă unsă, repartizăm deasupra un strat uniform de legume, lăsând liberă o margine de cca 1 cm.
 
5. Tăiem felii brânza de capră și o așezăm peste legume. Tarta se coace în cuptor cca 30 min.
 
Poftă bună!


SHARE

About speedolino

0 comments :

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

CooK Paprika Retete

PROMO